fredag 31 mars 2017

Slipa motorsågskedja pris

Of topic, men vad borde man då ta för att handfila motorsågkedjor åt andra? Kan man inte fila sin motorsågskedja själv. Då ska man nog inte hålla i en motorsåg. Det besvarade inte min fråga precis, men kan hålla med.


Vi slipar motorsågskedjor , skogsmaskinskedjor samt klingor till röjsåg och vedkap. De priser som du ser här på webbplatsen är de bästa priserna vi erbjuder oavsett om du ringer, mailar eller beställer i e-butiken.

Hittar du samma maskin till ett lägre pris hos annan svensk leverantör så matchar vi det. Hänvisa till annons, Internetsida eller offert. Prisgarantin upphör att gälla två månader efter . Lämna in din sågkedja för slipning.


Pris från 55:- för en standard kedja. Alla priser på sidan är exkl. Vi hyr ut utrustning och maskiner till både företag och privatpersoner.


Lättförståeliga gör-det-själv-tips om hur du slipar kedjan på din McCulloch- motorsåg med hjälp av en slipsats.

Räkna med att en fil inte räcker till mer än en kedja. Om du sågat ordentligt i sten så att tandspetsarna blivit härdade kan en fil ”ta slut” efter en filning. Har du stensågat en redan sliten kedja kan det därför vara ide att byta kedja, eller ta hem och slipa bort det värsta på en.


Vi slipar så otroligt mycket olika saker som har massa olika storlekar så det skulle bli en otroligt lång prislita som inte många skulle förstå. Därför är du alltid hjärtligt välkommen med ev. Nedan följer några prisexempel. Motorsågar och tillbehör. För att fräscha upp din motorsåg och ge den längre säkrare och bättre sågsnitt så är det viktigt att ha en bra motorsågskedja.


På BAUHAUS hittar du ett st. Sågkedjan är en viktig komponent när det gäller skäreffekt och säkerhet och måste hållas i form. Med filar, kedjeslipar, ryttarmallar och kontrollmallar blir filningen av motorsågens sågkedja betydligt enklare. I STIHLs sortiment finns filmallar, specialverktyg och filutrustning för alla våra sågkedjor.


Det finns också färdiga set, . Rekommendationen är att byta ut kedjan samtidigt som slipstenen. Systemet riktar sig främst till användare som inte har tid eller kunskap att slipa en motorsågskedja själva. Jag har en fil med mall som jag slipar med enligt instruktionen i grader, jag gör ca dragningar per länk.


Av en jobbarkompis fick jag tipset att man skall slipa tvärtom, från utsidan och inåt, . Ordinarie pris 15kr exkl.

Har även nya kedjor och svärd Pris slipning av Maskinkedjor öre drivlänken ex moms Pris på lagning av kedjor kr styck ex moms pris på motors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.