torsdag 23 mars 2017

Spik till ryobi spikpistol

Effektiv spikningslösning som varken kräver hammare, kompressor eller kolsyrepatron! Vidare återfinns magasinindikator, ergonomiska greppytor, st . Lägesväljare för serie- eller enkelskott: - Serieskott för snabba arbetsmoment - Enkelskott för precisionsarbeten. Vår 18V spikpistol 18G har två avfyrningslägen.


Serieläget ger hög precision, medan enkelavfyrningen ger snabbare spikning. G-rigspik med mellan och mm längd kan användas med automatstoppet som förhindrar att spikpistolen avfyras när den inte är laddad med spik.

Grip-light-tekniken tänder LED- lamporna . Sugen på spik till din spikpistol ? Med en spikpistol hängande i bältet känner man sig ganska tuff. Dessutom blir resultatet snyggt och utan skador i träet. Kom däremot ihåg att vara försiktig när du använder spikpistolen. Upp till spikar per minut och 7per 5Ah batteri laddning. AirStrike tekniken ger den kompakta spikpistolen luft komprimering vilket gör den.


Levereras utan batterier och laddare.

En otroligt bra spikpistol tycker jag själv och visst även Julas kunder. Jag har spånat lite på Ryobi R18N16G-spikpistol , mestadels för att jag inte ha -fas ännu för kompressor och dels för att jag har en massa andra. En 1-fas kompressor räcker förmodligen gott och väl till att spika panel, jag själv använde en billig Jula kompressor (1-fas, 50liter) till mitt garagebygge.


När du ska sätta upp lister eller takpanel är en batteridriven spikpistol det bästa verktyget. Vi har testat sex av de vanligaste – läs vår dom här! Den batteridrivna spik - och dyckertpistolen gör jobbet mycket snabbare och det är rena nöjet att använda den.


Batteridriven spikpistol med gummerad distans förhindrar skador på arbetsstycket. Spikpistoler som är gas, batteri och luftdrivna. För T- spik med en diameter.


Totalvikt inklusive emballage, kg. Utan batteri och laddare, Ja. Medföljer verktygslåda, Varan ligger i pappkartong.


Två inställningar - serie eller enkel, låg spik indikator, avfyras ej om magasinet är tomt, verktygslös blockeringsfrigörare och djupjustering med dubbel LED belysning. Skruvautomater och spikpistoler för tillfällen när du måste skruva eller spika mycket. Välj i filtret om du behöver en spikpistol eller skruvautomat, vilken kraftkälla de ska använda och vikten.


Ju tyngre maskin desto slitsammare arbete i längden. Jämför pris på skruvautomater och spikpistoler från Bosch, Dewalt, Hitachi, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.