torsdag 23 mars 2017

Saker man kan göra med sin kompis

En heldag med din BFF behöver inte kosta skjortan. Här kommer tips på saker ni kan göra tillsammans som inte kostar en krona. Sommartider kan vara en knaper tid rent ekonomiskt, och utan något att göra kan det bli tråkigt.


Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det . Sommaren är här och det är dags att planera allt du och din BFF måste göra tillsammans i sommar! FRIDA listar roliga saker som ni kommer vilja göra.

Behöver du och din BFF lite idéer för vad ni ska hitta på ikväll? FRIDA har tipsen för hur er kväll kan bli on point! Du har många vänner, men det finns saker du bara gör med en enda person. Här är saker du BARA gör med din BFF. Det enda extra du behöver är ståltråd.


På nätet finns det guider som visar hur man gör. Tävla om vem som först kan hitta fem saker som börjar på T – och som dessutom går ner i en tändsticksask. Gå upp tidigt på morgonen.


Samla kompisar och skriv var sin historia.

Men skriv bara det som får plats . Eller bara sitta o snacka i soffan. Vad bruka ni göra när ni dra hem polare till er? Kanske man borde inhandla en sån roliga konsol och lira spel tillsammans? Annars är det rätt kul med en PS3.


Tips på saker att göra med tjejkompis? Förslag på saker man kan göra istället för att kröka en. Sjuka roliga saker man kan göra ? Ni kanske är coola bland folk men bakom stängda dörrar är ni weirdos.


Ni kan roligare hemma och öva hemliga handhälsningar i underkläder istället för att gå ut på krogen. Hej alla mina glada tittare! Idag var Wilma med igen för gången vi visade saker man kan göra med en. Vi älskar ju att göra härliga saker tillsammans med våra favoritpersoner i hela.


Det viktigaste är att du är med dina kompisar. Att åka på en sådan här resa kommer vara det roligaste du. Det som är ännu roligare är . En del vettiga saker och en del totalt ovettiga. Vi vill ju inte leka med Barbie, eller va ute i skogen å leka men har ni något tips på vad man kan göra med sina kompisar ?

Det känns som man hade roligare när man. Men visst är det svårt att hitta på saker när man är äldre, förstår precis vad du menar. Jag gillar dock att prata, och kan göra det . Jag ska ta hem min tre bästa tjejkompisar och min pojkvän på lördag så ska de sova där.


Det här är något som man kanske skulle göra för sin partner, men man får inte glömma bort att uppskatta sina vänner på samma sätt! Går du hela vägen bort kommer du till slut till ett helt nyrenoverat område där man kan bada, äta glass och sitta på små bryggor ute i vattnet. Be din Tinder-dejt att fråga sin kompis om han vill hänga på – eller varför inte bara föreslå ett grupphäng med två, för varandra, okända män ? Det kan bli kul, eller så blir det ett minne ni kommer att skratta gott åt . Vi letar efter saker vi kan göra istället för att sitta inne och gejma F2P spel, och snälla föreslå inget dumt eller extremt onödigt och absolut inget gejmande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.