tisdag 28 mars 2017

Dak vårmarknad falun 2017

Dalarnes Automobilklubbs Vårmarknad hålls som regel första helgen i April. Det är en inomhusmarknad och huserar i Lugnets Sporthall i Falun. Eftersom vi håller till inomhus kan du i lugn och ro leta efter ditt speciella fynd oavsett väder. Nu kan alla ni som funderar på att bli medlem i DAK få en försmak på vår klubbtidning.


Här hittar du ett ex av tidningen.

Onsdagsträff, Hissmofors folkets hus. DAK vårmarknad , Inomhus på Lugnet i Falun. Plats: Lugnets Skidstadion Falun. Lördag morgon -lördag em. DAK :s marknad i Falun på lördag.


Classic Motor kommer att vara på plats för att svara på frågor, sälja . Hosted by Leif Palmenäs.

DAK marknaden på Lugnet, Falun. En mycket uppskattad mässa där besökarna kommer möta såväl lokala som internationella producenter och importörer. Här kommer ni kunna provsmaka både marmela chokla brö oljor, chark, ost mm samt . Både medlemmar och även icke-medlemmar är välkomna i mån av plats.


Tanken är att bussen ska gå från Info-center i Torsby kl 07. För mer information om marknaden gå in på deras hemsida. Marknaden pågår mellan 08. Har pratat med klubben i Falun o vi kan parkera på parkeringen för fin bilar gratis. Tänk på att det kan vara svårt med plats om man kommer sent.


Detta gör Lugnet till ett populärt ställe att arrangera evenemang på. Se mer på Visit Södra Dalarna länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. K :s höstmarkna som håller till utomhus, är vårmarknaden liten. Den är gigantisk i jämförelse med det här, jag säger bara kom och titta, för det är en upplevelse, säger Bengt Abrahamsson. Men trots allt finns omkring 2säljare på plats i Lugnets sporthall.


Bo Eriksson från Borlänge . I vanlig ordning intogs en välsmakande lunch från buffén i idrottshallens restaurang.

Ett välkommet avbrott i marknadsflanerandet med möjlighet att sitta ner och summera intrycken så här långt. Detta ägnades det nästan en timma åt, men sen ställde .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.