fredag 24 mars 2017

Väggslip

Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Flexibel slipning av väggar och tak! Denna variant utlovar extremt smidig slipning nära lister och i hörn. Ett extra huvud för trekantiga slippapper!


Båda sliphuvudena är ledade och försedda med kardborre.

Tack vare det avtagbara förlängningsskaftet (cm) når du extra högt när det så behövs. Slipplatta med kardborrfäste Ø 2mm. Effektiv och behändig väggslip som samlar upp slipdammet direkt från väggen vid slipning. Diameter, slipplatta 2mm. Jag ska spackla och måla två hela plan i en villa snart.


För att underlätta arbetet har jag tittat på en väggslip. Jag har dock aldrig använt sen. Tak- och väggslip från Power Craft.

För slipning av väggar och tak. Kan användas på trä, gips och putsade ytor. Takslip, väggslip , giraffslip Underlättade mitt arbete otroligt mycket. Använd till garaget 55kvm. Nästan nyskick förutom slipdamm.


Flex GSE5R - Kompakt Okapi vägg- och takslipmaskin. En mycket lätthantera användarvänlig och lätt maskin. Gör arbetet mindre ansträngande och ergonomiskt riktigt. När du köper ett verktyg från Festool får du inte bara ett verktyg utan möjlighet till ett helt koncept med mervärde genom myFestool Services och garantiregistreringen. Klicka på bilden för mer information.


Komplett paket med Flex giraffslipmaskin och dammsugare med 35L behållare. För dammfri slipning av tak- och vägg. Slippapper Flex Fast pris - köp nu!


Koppla till en dammsugare och du får i princip dammfri slipning. Väggslip Giraff, Flex. Tapetskarvs-slipar ett normalstort sovrum på en halvtimme!


Innovation och tradition är ledord som följt företaget sedan dess.

Som väldens första tillverkare av vinkelslipsmaskinen blev begreppet ”Flexa” ett utryck för slipning och begreppet . Hyrkanalen erbjuder en prisjämförelsetjänst på hyr verktyg och hyr maskiner. Med en väggslip underlättar efterjobbet betydligt. Slipmaskinerna är enkla att använda och de gör att ytan som ska målas är jämn och fin.


Vid slipning av tak lämpar sig en slip med längre handtag som även är ergonomiskt formade för en bekväm arbetsställning. Våra takslipar är försedda med ergonomiska handtag och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.